W tym tygodniu Szef Kuchni poleca:

NA ŚWIĘTEGO MARCINA:

  • Zupa fasolowa z pęczakiem na gęsinie - 22 zł
  • Udko z gęsi z kluskami śląskimi i modrą kapustą - 52 zł
  • Pierś z gęsi z kluskami śląskimi i modrą kapustą - 58 zł
  • Wątróbka z gęsi pieprzem i miodem doprawiana, z cebulką i jabłkiem podawana - 26 zł

 

  • Bigos myśliwski na dziczyźnie - 29 zł
  • Rolada z jelenia z kopytkami i modrą kapustą - 56 zł
  • Pstrąg wędzony faszerowany szpinakiem, serem typu feta i orzechami - 28 zł

  • Gołąbki na dziko - jeleń z krupami wymieszany w liście białej kapusty zawijany w sosie grzybowym podany - 35 zł

 

Zapraszamy!

Używamy plików cookies aby ułatwić Ci korzystanie z naszych stron www, do celów statystycznych oraz reklamowych. Jeśli nie blokujesz tych plików, to zgadzasz się na ich użycie oraz zapisanie w pamięci Twojego urządzenia. Pamiętaj, że możesz samodzielnie zmienić ustawienia przeglądarki tak, aby zablokować zapisywanie plików cookies. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności